Het merk Spinera

Spinera staat voor Specialist, Professional, Innovation, New, Exciting, Refined, Approved. Uitzonderlijke prijzen, geweldig design en bewezen kwaliteit is onze missie. Door onze twee diverse productlijnen kunnen wij zowel de particuliere consument als de watersportcentra en de parkexploitanten optimaal bedienen. Een tevreden klant is waar wij het voor doen. Klanten krijgen waar voor hun geld, terwijl zij genieten van de meest geweldige dagen op het water.

Groothandel en distributeur

Spinera Benelux is de groothandel en distributeur van producten van het merk Spinera in Nederland, België en Luxemburg. Hierbij hanteren wij een Consumer line voor de particuliere consument en een Professional line voor watersportcentra en parkexploitanten. Wij zijn gespecialiseerd in funtubes, SUP boards, supkajakken, springsuits, wakeboards en combo ski’s van hoge kwaliteit.

Spinera Flight 3

Consumer line and Professional line

Spinera biedt twee verschillende productlijnen aan. De Spinera Consumer Line is speciaal ontworpen voor alle particuliere klanten die een langdurig watersport product verwachten voor een betaalbare prijs.

De Spinera Professional line biedt een uitstekende hoge kwaliteit en is speciaal ontworpen voor waterparkbeheerders, kabelparken en watersportstations voor verhuur en commercieel gebruik. Zowel particuliere klanten als eigenaren van superjachten die de allerhoogste kwaliteitseisen, waarderen onze producten. Watersportcentra en parkexploitanten genieten van de duurzame producten, het zware materiaal, de winstgevende condities, een professionele partner en de beste service.

Spinera wild wave

Assortiment

Funtubes

Spinera biedt funtubes aan voor de consumentenmarkt en de zakelijke markt. Onze funtubes zijn voorzien van hoge kwaliteit en bieden veel plezier aan de consument. De producten voor de watersportcentra en parkexploitanten zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn uitermate geschikt voor verhuur.

SUP Boards

De SUP boards van Spinera zijn geproduceerd door middel van de Drop Stitch Technology. Dit zorgt ervoor dat de boards stijver en lichter en dus fijner in gebruik zijn.

Supkajaks

Spinera heeft de nieuwste innovatie binnen de watersportbranche gecreëerd: de supkajak. De supkajak is een SUP board en kajak in een waardoor je niet hoeft te kiezen tussen de verschillende sporten.

Wetsuits

Wij bieden diverse springsuits en wetsuits aan die uitermate geschikt zijn voor particulier gebruik en verhuur. De springsuits en wetsuits zijn te verkrijgen in de maten XXS tot en met XXXL.

Waterski’s

Spinera biedt waterski’s aan voor alle niveaus. De waterski’s zijn stabiel, goed met diep waterstarts en zijn enorm wendbaar.

Wakeboards/ kneeboards

In ons assortiment hebben wij wakeboards en kneeboards voor de particuliere markt en voor verhuur. Onze wakeboards zijn geschikt voor alle niveaus.

Watersportlijnen

Spinera biedt twee tot tien persoonslijnen aan voor watersport. Onze watersportlijnen zijn ontworpen voor funtubes en waterski’s. De lijnen zijn gemaakt van Dyneema, een super sterk kunststofvezel, waardoor de lijnen een stuk sterker en veiliger zijn. Daarnaast blijven onze lijnen drijven, waardoor deze niet tussen de bootmotor kunnen komen.

Pompen

Wij bieden verschillende handpompen en elektrische pompen aan. Onze elektrische hogedrukpompen zijn aan te sluiten op de sigarettenaansluiting in de auto, waardoor uw opblaasbare product binnen no-time is opgeblazen.

 

Word dealer

Spinera wordt in de BeNeLux gedistribueerd door Q Watersports. Spinera BeNeLux staat voor kwalitatieve producten voor een goede prijs, een snelle levering van producten, een professioneel en enthousiast team en zorg en begrip voor onze klanten. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring binnen de watersport en helpen onze partners met merchandising en marketing. Spinera representeert een breed aanbod kwalitatieve watersportproducten voor de particuliere en de zakelijke markt. Bent u ondernemer en wil u Spinera in uw assortiment vertegenwoordigen? Dan kunt u contact opnemen met [email protected]

Word DEALER

 

NL | EN
© Copyright SPINERA BENELUX